Venture Partners - Yrityskaupan ammattilainen

Asiantuntijuutta

Venture Partners on perustettu vuonna 2009.  Venture Partners on hoitanut yrityskauppoja ja muita yritysjärjestelyitä lukuisilla eri sektoreilla. Yrityksen juuret juontavat sosiaali- ja terveysalan toimijoiden omistusjärjestelyihin, joista yritykselle on kertynyt erityisen paljon kokemusta.

– Vahvuutemme on yhden oven takaa löytyvä erityisen laaja asiantuntijuuden skaala. Meillä on vahva osaaminen yrityskauppaprojektien johtamiseen, järjestelyiden teknisiin asioihin ja neuvotteluihin, mutta myös liiketoiminnan konsultointiin ja omistajien sparraamiseen yrityksen eri vaiheissa. Kun kokonaisuus on kunnossa, saadaan parhaat ja pitkälle kantavat lopputulokset,  Marko Häkkinen toteaa.

Tuloksia

Yrityksen myynti ei käy hetkessä – myyntiprosessi sisältää lukemattoman määrän erilaisia asioita ja vaiheita.

– Tartumme haastaviinkin hankkeisiin aina ratkaisukeskeisesti ja teemme kaupan onnistumiseksi sitkeästi työtä. Projektit voivat olla eri vaiheineen joskus pitkiäkin, mutta hoidamme kaupat alusta loppuun keskimäärin 5–10 kuukaudessa.

Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta lopputuloksesta – kauppahinnasta, kaupan muista ehdoista ja tehokkuudesta. Lisäksi asiakkaamme ovat arvostaneet asiakaslähtöistä ja ymmärrettävää otetta välillä monimutkaistenkin asioiden äärellä. Lopputuloksella on meille aidosti merkitystä. Asiakkaiden kanssa saavutetut hyvät tulokset ovat polttoainetta myös omalle yrittäjyydellemme.

Yrityksen nimi Venture Partners ei viittaa vain yrityksen päätoimialaan, vaan rohkeuteen ja uskallukseen.

– Tavoitteiden saavuttaminen ja ratkaisujen löytäminen vaatii rohkeutta. Ja yleensä myös kokenutta ja osaavaa kumppania löytämään parhaat vaihtoehdot.

Arvomme

Ratkaisukeskeisesti

Teemme työtä aina parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Meillä on yhteinen intressi asiakkaan kanssa saavuttaa ratkaisu, joka täyttää odotukset tai jopa ylittää ne. 


Luotettavasti

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voi luottaa meihin. Luottamus ansaitaan rehellisellä ja avoimella asenteella, ja luottamukseen perustuvalla yhteistyöllä pääsemme aina pidemmälle.

Asiakaslähtöisesti

Puhumme asiakkaamme kanssa samaa kieltä. Käymme aina yhdessä läpi, mikä on asiakkaan tahtotila, millainen projekti meillä on edessä ja mitä edellyttää, että pääsemme tavoitteisiin.

Mitä etsit?

Käytä palveluiden oikopolkuja

PAlvelut

Yrityksen myynti

Harkitsetko oman yrityksen myyntiä, mutta et tiedä mistä aloittaa tai milloin on oikea hetki?

Palvelut

Omistusjärjestelyt

Onko suunnitelmissasi laajentaa liiketoimintaa uuden kumppanin tai avainhenkilön avulla?

Palvelut

Omistussuunnitelma

Haluatko kirkastaa ja linjata yrityksen omistukselliset tavoitteet?

PAlvelut

360 Business

Kaipaatko ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä liiketoimintasi ja yrityksesi ytimeen?

Palvelut

Business Coaching

Haluatko kehittää yritystäsi, panostaa henkilöstöösi ja työn tuottavuuteen tai kirkastaa ajatustasi omien tavoitteidesi suhteen?

Haluatko tietää lisää palveluista ja mahdollisuuksista?