Yritys

Venture Partners

Yritysjärjestelyitä yli 10 vuoden kokemuksella

Venture Partners on saanut alkunsa vuonna 2009. Yli 10 vuoden aikana olemme hoitaneet yrityskauppoja ja muita yritysjärjestelyitä lukuisille eri sektoreille. Juuremme juontavat sote-alan omistusjärjestelyihin, joista meillä on kertynyt erityisen paljon kokemusta.

Jokaisella asiakkaalla ja yrityksellä on omat erityispiirteensä, jotka on tärkeä ottaa huomioon. Vahvuutemme on yhden oven takaa löytyvä erityisen laaja asiantuntijuuden skaala. Meillä on vahva osaaminen yrityskauppaprojektien johtamiseen, järjestelyiden teknisiin asioihin ja neuvotteluihin, mutta myös liiketoiminnan konsultointiin ja omistajien sparraamiseen yrityksen eri vaiheissa. Kun kokonaisuus on kunnossa, saadaan parhaat ja pitkälle kantavat lopputulokset.

Tuloksia ihmisläheisellä otteella

Oman yrityksen myynti ei käy hetkessä – myyntiprosessiin kuuluu monta liikkuvaa osaa, jotka täytyy kaikki hoitaa huolella. Tartumme haastaviinkin hankkeisiin aina ratkaisukeskeisesti ja teemme kaupan onnistumiseksi työtä sitkeästi. Projektit voivat olla eri vaiheineen joskus pitkiäkin, mutta hoidamme kaupat alusta loppuun keskimäärin 5–10 kuukaudessa.

Olemme saaneet asiakkailtamme hyvää palautetta lopputuloksesta – kauppahinnasta, kaupan muista ehdoista ja tehokkuudesta. Lisäksi asiakkaamme ovat arvostaneet ihmisläheistä ja ymmärrettävää otettamme välillä monimutkaistenkin asioiden äärellä.

Nimemme Venture Partners ei viittaa vain päätoimialaamme, vaan lisäksi rohkeuteen ja uskallukseen. Omien unelmien toteuttaminen, jos mikä, vaatii aivan omanlaistansa rohkeutta. Ja toisinaan myös kokenutta kumppania, joka opastaa ja kulkee rinnalla.

Arvomme

Tulos- ja ratkaisukeskeisesti

Teemme työtä aina parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Meillä on yhteinen intressi asiakkaan kanssa saavuttaa ratkaisu, joka täyttää odotukset tai jopa ylittää ne. 


Luotettavasti

Meille on tärkeää, että asiakkaamme voi luottaa meihin. Luottamus ansaitaan rehellisellä ja avoimella asenteella, ja luottamukseen perustuvalla yhteistyöllä pääsemme aina pidemmälle.

Asiakaslähtöisesti

Puhumme asiakkaamme kanssa samaa kieltä. Käymme aina yhdessä läpi, mikä on asiakkaan tahtotila, millainen projekti meillä on edessä ja mitä edellyttää, että pääsemme tavoitteisiin.

Mitä etsit?

Käytä palveluiden oikopolkuja

PAlvelut

Yrityksen myynti

Harkitsetko oman yrityksen myyntiä, mutta et tiedä mistä aloittaa tai milloin on oikea hetki?

Palvelut

Omistusjärjestelyt

Onko suunnitelmissasi laajentaa liiketoimintaa uuden kumppanin tai avainhenkilön avulla?

Palvelut

Omistussuunnitelma

Haluatko kirkastaa ja linjata yrityksen omistukselliset tavoitteet?

PAlvelut

360 Business

Kaipaatko ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä liiketoimintasi ja yrityksesi ytimeen?

Palvelut

Business Coaching

Haluatko kehittää yritystäsi, panostaa henkilöstöösi ja työn tuottavuuteen tai kirkastaa ajatustasi omien tavoitteidesi suhteen?

Haluatko tietää lisää palveluista ja mahdollisuuksista?