360 business

Näkemystä ja tukea liiketoimintaasi

Kun yrityksen nykytila, vahvuudet ja mahdolliset kehityskohteet ovat selvillä, on helpompi suunnata katse kehitykseen ja tulevaan.

On tärkeä pysähtyä tasaisin väliajoin tarkastelemaan, missä pisteessä yrityksemme on ja mihin olemme menossa. 360 business tarjoaa ulkopuolisen asiantuntijan kokonaiskuvan yrityksesi tai liiketoimintasi tilanteesta. Tämä auttaa yritystä hahmottamaan eri mahdollisuudet ja löytämään juuri yritykselle sopivan suunnan jatkoa varten. 360 business toimii mainiosti myös myöhempää yrityskauppaa valmistelevana sparrauksena.

Lisäksi tarjoamme tukea ja näkemystä yksittäisiin liiketoiminnan erityiskysymyksiin, koskien vaikkapa toimitila- tai henkilöstöratkaisuja. Tällainen tuki on erityisen hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun yritykseen on rekrytoitu uusi avainhenkilö tai vanha työntekijä aloittaa uudessa, vastuullisemmassa tehtävässä. Tuki ja sparraus voidaan räätälöidä yksilöllisen tarpeen pohjalta ja kohdistaa juuri haluttuihin osa-alueisiin. Tavoitteena on lyhentää tehtävien sisäänajoaikaa ja tukea avainhenkilön tai yrittäjän kasvua kohti itsenäistä tehtävässä onnistumista.

Missä tilanteessa yritys ja sen liiketoiminta ovat?
Mitä vaihtoehtoja yrityksellä on jatkossa?
Millaista tukea avainhenkilöt tarvitsevat tehtäviinsä?

Mitä etsit?

Käytä palveluiden oikopolkuja

PAlvelut

Yrityksen myynti

Harkitsetko oman yrityksen myyntiä, mutta et tiedä mistä aloittaa tai milloin on oikea hetki?

Palvelut

Omistusjärjestelyt

Onko suunnitelmissasi laajentaa liiketoimintaa uuden kumppanin tai avainhenkilön avulla?

Palvelut

Omistussuunnitelma

Haluatko kirkastaa ja linjata yrityksen omistukselliset tavoitteet?

PAlvelut

360 Business

Kaipaatko ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä liiketoimintasi ja yrityksesi ytimeen?

Palvelut

Business Coaching

Haluatko kehittää yritystäsi, panostaa henkilöstöösi ja työn tuottavuuteen tai kirkastaa ajatustasi omien tavoitteidesi suhteen?

Haluatko tietää lisää palveluista ja mahdollisuuksista?