Yrityksen myynti

Yrityksen myynti

Tuloksia elämäsi tärkeimmässä kaupassa

Kun luotat yrityksen myynnin ammattilaisen käsiin, voit keskittyä rauhallisin mielin oman liiketoiminnan pyörittämiseen ja uuden elämänvaiheen suunnittelemiseen.

Yrityskaupat ovat ominta aluettamme jo yli 10 vuoden kokemuksella. Meiltä löytyy kokemusta niin osakeyhtiöiden myynnistä kuin liiketoimintakaupoista. Oman kokemuksemme lisäksi meillä on hyödynnettävissä laaja asiantuntijaverkosto ja hyvät ostajakontaktit. Näin voimme tarjota sinulle aina parhaan vaihtoehdon ja kauppahinnan.

Olemme hoitaneet yrityskauppoja lukuisille eri sektoreille ja meiltä löytyy erityisosaamista muun muassa sote-alan omistusjärjestelyistä. Hoidamme jokaisen projektin huolella alusta loppuun, asiakkaastamme huolehtien. Emme halua vain vastata odotuksiin vaan ylittää ne.

Kuljemme rinnallasi koko myyntiprosessin ajan

Tiedämme, että oman yrityksen myyminen voi olla hyvin intensiivinen ja toisinaan raskaskin prosessi – kyseessä on mahdollisesti koko elämäsi merkityksellisin kauppa. Yritys on saattanut pisimmillään olla mukana elämässä jo monta sukupolvea. Vaikka päätös myynnistä on tehty, liittyy siihen usein paljon kysymyksiä ja epävarmuutta. Kannustamme kuitenkin tarttumaan mahdollisuuteen, kun hetki on oikea. Meidän työmme on tehdä matkasta mahdollisimman mutkaton ja sujuva.

Kuljemme rinnallasi ja olemme tukenasi koko myyntiprosessin ajan. Luomme jatkuvasti siltaa uuteen, myynnin jälkeiseen, tilanteeseen. Tämä vaikuttaa positiivisesti niin yritystoimintaan kuin myyjän jaksamiseen ja uuden omistajan mahdollisuuksiin jatkaa liiketoimintaa mahdollisimman vahvalta pohjalta.

Me varmistamme sujuvat kaupat

Ennen kaupan loppuun saattamista käydään läpi monta vaihetta. Toimialan erityispiirteiden tuntemisen lisäksi tarvitaan yrityskauppaosaamista, ostajatuntemusta sekä rautaisia neuvottelutaitoja. Meidän työmme on varmistaa sujuvat kaupat alusta loppuun. Hoidamme ammattimaisesti projektinjohdon ja neuvottelut, autamme olennaisen tiedon ja aineiston keräämisessä sekä tarvittavien esitysten ja asiakirjojen laadinnassa.

Missä vaiheessa yritys kannattaisi myydä?
Miten valmistaudun kauppaan?
Kuinka löydän sopivan ostajan?
Miten saavutan parhaan lopputuloksen?

Yrityksen myynnin vaiheet lyhyesti:

1

Valmistelu

myyjän due diligence, kohteen info-memo, ostajien identifiointi ja valinta

2

Neuvottelu

ostajien kontaktointi, salassapitosopimukset, tapaamiset ja neuvottelut, tarjoukset ja niiden vertailu, aiesopimus

3

Toteutus

ostajan due diligence, kaupan ehtojen neuvottelut, myyjän rooli kaupan jälkeen, kauppa-asiakirjat, kaupan signing/closing, tiedottaminen

Kohti uutta elämänvaihetta

Onnistunut yrityskauppa on alku uusille mahdollisuuksille. Kaupanteon hetki herättääkin usein helpotuksen ja vapauden tunnetta, vaikka ilmassa voi myös olla haikeutta merkityksellisen ajanjakson päättymisestä. Hyvin toteutettu omistusmuutos avaa kuitenkin uusia ovia niin yrityksen myyjälle kuin jatkavalle liiketoiminnalle.

Mitä etsit?

Käytä palveluiden oikopolkuja

PAlvelut

Yrityksen myynti

Harkitsetko oman yrityksen myyntiä, mutta et tiedä mistä aloittaa tai milloin on oikea hetki?

Palvelut

Omistusjärjestelyt

Onko suunnitelmissasi laajentaa liiketoimintaa uuden kumppanin tai avainhenkilön avulla?

Palvelut

Omistussuunnitelma

Haluatko kirkastaa ja linjata yrityksen omistukselliset tavoitteet?

PAlvelut

360 Business

Kaipaatko ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä liiketoimintasi ja yrityksesi ytimeen?

Palvelut

Business Coaching

Haluatko kehittää yritystäsi, panostaa henkilöstöösi ja työn tuottavuuteen tai kirkastaa ajatustasi omien tavoitteidesi suhteen?

Haluatko tietää lisää palveluista ja mahdollisuuksista?