Venture Partners neuvonantajana Päivärinteen Timantti Oy:n yrityskaupassa

Venture Partners toimi myyjien päävastuullisena neuvonantajana yrityskaupassa, jossa Päivärinteen Timantti Oy:n (Onnenrinne) omistus siirtyi Mehiläinen Hoivapalvelut Oy:lle 1.11.2023 alkaen. Kauppaprosessi toteutettiin yhteistyössä Lećkle Oy:n kanssa, joka toimi prosessissa myyjien juridisena neuvonantajana. Yrityskaupan myötä Onnenrinteen hoivakodit ovat osa Mehiläinen -konserniin kuuluvia Mainiokoteja.

Päivärinteen Timantti Oy on vuonna 2016 perustettu yksityinen, ikääntyneiden asumispalveluja ja päivätoimintaa tarjoava yritys, joka toimii Pohjois-Pohjanmaalla. Yhtiöllä on 185 asukaspaikkaa. Mainiokodeilla on 86 hoivakotia eri puolilla Suomea, joissa on noin 4 000 asukaspaikkaa.

Päivärinteen Timantti Oy:n ex-omistajat kertovat kauppaprosessista ja kokemuksistaan:

”Meillä on monipuolista liiketoimintakokemusta, mutta yrityksen myyntiin sisältyi paljon sellaista, missä tarvittiin erityisosaamista. Varsinkin neuvotteluosaaminen ja kokemus alan kaupoista olivat ratkaisevia lopputuloksen kannalta. Yhteistyö sujui mainiosti ja olemme todella tyytyväisiä, että meillä oli Venture Partners vetämässä monivaiheista projektia. Voimme vilpittömästi suositella kaikille, jotka etsivät yrityksen myyntiin tuloksellista ja ammattitaitoista tekijää. Lećklen väki täydensi kokonaisuutta hienosti huolehtimalla ammattitaitoisesti kaupan juridiikasta.”

Toimeksiannon vastuullisena vetäjänä toimi Venture Partnersilta Marko Häkkinen ja Lećkleltä mukana olivat Riikka Urtti sekä Juho Wallenberg.

Onnittelemme kaikkia osapuolia kaupan johdosta!

Mitä etsit?

Käytä palveluiden oikopolkuja

PAlvelut

Yrityksen myynti

Harkitsetko oman yrityksen myyntiä, mutta et tiedä mistä aloittaa tai milloin on oikea hetki?

Palvelut

Omistusjärjestelyt

Onko suunnitelmissasi laajentaa liiketoimintaa uuden kumppanin tai avainhenkilön avulla?

Palvelut

Omistussuunnitelma

Haluatko kirkastaa ja linjata yrityksen omistukselliset tavoitteet?

PAlvelut

360 Business

Kaipaatko ulkopuolisen asiantuntijan näkemystä liiketoimintasi ja yrityksesi ytimeen?

Palvelut

Business Coaching

Haluatko kehittää yritystäsi, panostaa henkilöstöösi ja työn tuottavuuteen tai kirkastaa ajatustasi omien tavoitteidesi suhteen?

Haluatko tietää lisää palveluista ja mahdollisuuksista?